fbpx
MENU

Jak změnit život k lepšímu? Úpravou bydlení podle feng-shui

15. 11. 2020
harmonie feng-shui

Necítíte se dobře? Chybí vám láska? Trápíte se v partnerství? Naplňte svůj domov pozitivní energií a život se vám odvděčí. Úpravou bydlení podle principů feng-shui ovlivníte proudění životodárné energie, která ovlivňuje celý náš život.  Jak na to? Nastolením rovnováhy a harmonie podle starodávného čínského umění feng-shui. Feng-shui nejsou žádné čáry a kouzla. Jedná se o ucelený systém učení, pomocí kterého umožňujete nerušené plynutí základní vnitřní životní energie čchi. Jinak řečeno zkoumá feng-shui vliv životního prostředí na osud člověka v konkrétním čase.

Aplikovat učení feng-shui do svého života je běh na dlouhou trať, ale vyplatí se. Než začnete zkoušet rady z jiných článků o tom, jak si pomocí feng-shui přivolat ideálního partnera nebo zbohatnout, zamyslete se nad tím, jestli vaše bydlení splňuje základní principy feng-shui, a to – dostatek místa pro nové, pořádek a dobrá poloha bydliště.

Je vaše bydlení skladištěm, kam se nic nového nevejde? Panuje u vás chaos a nepořádek? Bydlíte v průmyslové zóně plné betonu bez zeleně? Pokud jste alespoň jednou odpověděli ano, je čas změnit bydlení podle feng-shui.

3 kroky k bydlení podle feng-shui

1.    Uvolněte místo pro nové

Začněte tím, co změnit můžete. Podívejte se na svoje bydlení očima návštěvníka. Nejspíš uvidíte spoustu zbytečností. Zkontrolujte skříně a další úložné prostory.  Najde se zde místo pro myčku, po které toužíte? Měl by váš nový partner volné místo na své věci? Říká se, že aby do života mohlo vstoupit něco nového, musí se nejdříve uvolnit místo. Samozřejmě tohle neplatí jen pro nové partnery, ale třeba i práci či podnikání. Zkrátka, když čekáme na něco jiného, musíme se rozloučit se starým. Zavřeme jedny dveře a jiné se otevřou.

2.    Mějte kolem sebe pořádek

Cítíte se líp v uklizeném bytě nebo jste raději obklopeni nepořádkem? Většina dá přednost pořádku.  Je to logické. Nepořádek rozptyluje, vysává energii. Vybavte si, jak se cítíte, když přijdete unavená z práce do neuklizeného bytu. A jaká by to byla pohoda, kdyby bylo uklizeno.

Zkuste udělat všechno proto, abyste doma měli pořádek. Nejde o to, abyste měli trička srovnaná jako na vojně podle pravítka, nemusíte každý den utírat prach. Jde spíše o útulnou atmosféru domova, kde jsou věci na svých místech, kde to příjemně voní, kde se nepovalují rozbité a nefunkční věci. Takhle vypadá domov, který je pro jeho obyvatele bezpečnou oázou klidu a bezpečí.

Videa zdarma, která vám dají jasný návod pomocí jednoduchých kroků

3.    Vhoné místo k bydlení

Vyzkoušeli jste všechno, abyste si zútulnili bydlení, ale stále se cítíte mizerně? Možná bude na vině špatná poloha domu. Podle zkušených znalců feng-shui má umístění a okolí domu mnohem větší váhu než vnitřní uspořádání.  Pokud máte v okolí svého domu špatné feng-shui, sebevětším zásahem doma dobrou energii nevytvoříte.  Jste ve fázi hledání nového bydlení? Nepořizujte si byt či dům na křižovatkách ani v blízkosti dálnic a frekventovaných silnic prvních tříd. Vybírejte si málo hlučná místa, která nejsou v blízkosti velkých budov. Ideální místo je místo plné zdravé zeleně, kde moc nefouká.

Bydlení podle feng-shui s pomocí profesionálů

Zjistili jste, že splňujete základní principy bydlení podle feng-shui, ale stále vás něco trápí? Přečtěte si knihu Osvoboďte se s Feng Shui II. Kniha vám dá praktické návody, jak prostřednictvím změn v bydlení podle feng-shui změníte svůj život. Raději posloucháte, než čtete? Vstupte za 1 Kč do on-line klubu Adam Feng Shui, kde získáte nejen základní online tréninky z oboru feng-shui, ale také přístup k mnoha publikovaným materiálům, které se zabývají seberozvojem.

Ilustrativní fotografie Image by Alexander Stein from Pixabay


Podobné články

Odhalte příčiny insomnie a vyzkoušejte sílu přírodu
Kdy a proč pít kontryhelový čaj
Dentální probiotika a jejich benefity pro zdraví ústní dutiny i imunity

Komentáře k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přihlášením k odběru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.